Styret

Etter årsmøtet 2019 ble styret for det kommende året seende slik ut:

 

Leder: Kjerstin Klepsvik Vinsjansen

Nestleder: Beathe Pilskog
Sekretær: Synne Lofthus Rooth
Kasserer: Susanne Sulutvedt

Styremedlem: Gabrielle Helene Kielland
Styremedlem: 
Gry Eskeland
Styremedlem: Tonje Hennig

 

 

Mer om oss som sitter i styret:

 

Leder, Kjerstin Klepsvik Vinsjansen

20171022_184619

Jeg bor på Osterøy utenfor Bergen og driver til daglig firmaet Pets in Progress – atferd og trening som jobber med atferdsproblemer, trening og foredrag innen hund og katt. I bunnen er jeg utdannet dyrepleier og har jobbet mange år på klinikk. Videre har jeg tatt utdannelsen til atferdskonsulent ved NMBU hvor jeg var ferdig i 2013. Jeg har vært interessert i dyrs atferd siden jeg var liten, og ønsker med min bakgrunn å kunne se det fysiske og psykiske i sammenheng. Hjemme har jeg fire hunder, fire katter og et akvarie. Både innen atferd og trening er jeg opptatt av at alle med interesse skal kjenne eller finne tilbake gleden med dyr. Derfor jobber jeg både forebyggende og med problematferd. Jeg brenner virkelig for at alle skal få kunnskap om hvordan de med positive treningsmetoder kan få velfungerende dyr i hverdagen og hvordan dyrene kan få brukt sine egenskaper så hverdagen blir spennende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nestleder, Beathe Pilskog

b_hundane3

Jeg heter Beathe Pilskog og er fra Sunnmøre. Der bor jeg sammen med familien min, hundene mine, kattene mine og et par høner. Jeg driver Canis avd. Møre og Romsdal, og har i tillegg et enkeltmannsforetak under navnet Lykkelige Hunder. Jeg holder flere kurs årlig gjennom Canis, i tillegg til atferdskonsultasjoner for hund, og noe for katt. Jeg har alltid vært glad i dyr, og hatt stor interesse for hvordan kunne gjøre det best mulig for dyrene. Har tatt mange kurs gjennom NKK innen atferd, genetikk, avl og oppdrett noe jeg syns var veldig interessant og relevant i forhold til mitt hundeoppdrett på rasene Eurasier og Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Da jeg kom over atferdskonsulentstudiet til NAS, var det ingen tvil i at dette måtte jeg søke på og det har vært et veldig lærerikt og morsomt studie, som kan anbefalest på det sterkeste! Ble ferdig utdannet atferdskonsulent i 2013, og syns det er en veldig spennende jobb. Gleder meg nå til å kunne sitte i styret i NAS og gjøre en jobb for å fremme god dyrevelferd i Norge, og få jobbe tett med flere som brenner for akkurat det samme som meg.

 

 

 

Sekretær, Synne Rooth

Skjermbilde 2019-07-24 kl. 17.41.17Bosatt i Vestfold. Min lidenskap er hund, og jeg har benyttet mange sjanser til å lære mer om hund og hundetrening, blant annet instruktørutdannelse gjennom Din Beste Venn. Selv har jeg en hund med litt atferdsproblemer, og det er en av grunnene til at jeg synes at arbeidet til NAS er utrolig viktig for dyr og dyreeiere. Jeg vet av erfaring hvor mye det kan lette hverdagen å få hjelp av riktig person. I tillegg har jeg en generell interesse for dyr. Har hatt hester, sauer, hunder, kaniner, gnagere og katter tett på hele livet. Resten av hverdagen min er ikke fullt så relatert til dyr, men mer til prosjektledelse som trainee i Bane Nor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasserer, Susanne Sulutvedt

 

Informasjon kommer

 

 

 

 

 

 

Styremedlem Gry Eskeland

 

11263942_887047561334255_7606671653335104249_nJeg heter Gry E Eskeland og til daglig er jeg å finne på Nedre Glomma Dyreklinikk, der jeg jobber både som veterinær og atferdskonsulent. Jeg har drevet som veterinær siden 1994 og Atferdssenter for smådyr siden 2001, og driver også Dyreatferdssenteret sammen med Anna Bjurgård Compton, Carola Brusevold og Ann Kristin Mellgren. Jeg kan kalle meg både etolog, veileder, coach og lektor utifra min formelle utdannelse. Jeg jobber med både hund, katt, kanin og fugl, og ser at både teoretiske og praktiske erfaringer i atferdsmodifisering er nyttig i arbeidet. Jeg har hatt både katt, fugl og hund selv, og hatt mye glede av å trene både problemhunder og ikke-problematiske hunder. Jeg brenner for forebygging av atferdsproblemer, og derfor tenker jeg at det å øke kunnskapsnivået hos de som jobber med kjæledyr, er superviktig.

 

 

 

 

 

 

Styremedlem, Gabrielle Helene Kielland

Skjermbilde 2019-07-24 kl. 17.41.05Jeg driver Storgata Dyrlegekontor i Lillesand. Studerte veterinærmedisin i München, Tyskland og ble uteksaminert i 1994. Atferd hos dyr har alltid interessert meg, fullførte kursserien i 2013. har jobbet både med produksjonsdyr og smådyr, startet dyrlegekontoret i 1999. Min dyrlegejobb er hovedsakelig rettet mot fysisk helse, men den psykiske helsedelen prøver jeg alltid å flette inn i en konsultasjon. Ved siden av dette tilbyr jeg ren atferdsterapi for hund og katt. Mitt motto er: ”Psykisk helse er like viktig som fysisk helse.” Jeg har en katt og en gatemiks hund. Tidligere har jeg også hatt kaniner og ørkenrotter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Styremedlem, Tonje Hennig

Jeg heter Tonje CK Hennig, driver Hundelykke Atferdssenter i Grimstad og bor på Justøya utenfor Lillesand sammen med min mann, våre to barn, Vizslaen hopi, katten Charlie, en herlig flokk høner og en stilig hane, hamsteret Kakao og et digert akvarie med tropiske fisk. Jeg trener alle dyrene våre (inklusive fiskene!) med belønningsbaserte metoder. Jeg er utdannet hundetrener og atferdskonsulent ved Turid Rugaas internasjonale hundetrenerskole, er sertifisert hundemassør fra Axelssons Animal Massage School og er Norges andre sertifiserte Control Unleashed instruktør. Jeg har tatt Etologi og Antrozoologi ved NMBU, har studert pedagogikk og coaching, og jobber fulltid ved Hundelykke med kurs, atferdskonsultasjoner, og holder seminar og foredrag. Jeg har trent hund i over 30 år, de siste 15 årene har jeg drevet Hundelykke Atferdssenter ved siden av jobb som veterinærassistent (7 år til sammen) i Oslo og Grimstad. Jeg kurser og etterutdanner meg kontinuerlig, siden det skjer enormt mye på hundetreningsfronten for tiden. Jeg har bland annet trent katter, hester, reptiler, fisk og høner, og vært så heldig å få jobbe med sosialiserte ulver, noe som har lært meg mer om atferd enn noe annet. Jeg har utviklet det jeg kaller Hundelykkemetoden, som består av coaching, rotrening, pust og mestring; for både hund og eier! Det er helt avgjørende å føle seg ivaretatt, og positiv, belønningsbasert trening er like viktig for de tobente som de firbente. Jeg er veldig takknemlig over å bli spurt om å sitte i styret i NAS, en organisasjon jeg har sett opp til og respektert i årevis, og jeg ser frem til å være med å fremme forskning, dyrevelferd og trening på hundenes -og dyrenes- premisser.